2009.04.25. 13:53 teddike

Grey's Anatomy - Sweet surrender (5x20)

Címkék: sorozat greys anatomy 2008 2009

A héten visszatért a Grace klinika, és ezzel finisbe fordulnak az események. Nem lesz több szünet, ha minden jól megy, minden héten kapunk egy új részt. A visszatérésről elöljáróban csak annyit, hogy nagyon látszik, hogy közeledik az évad vége. Vagy valami másnak köszönhető az, hogy ismét egy normális részt kaptunk? Mármint az addig rendben van, hogy egy évad a legtöbb sorozat esetén minimum 22 részes, ezek között található pár olyan, amit csak úgy kidobtak, hogy legyen valami, aztán jön az évad vége, és szépen összekapják magukat. A klinika az ötödik évad során dobott pár érdekes sztorit, amik olykor nagyon nevetségesek voltak. Jött a picsogás, sírás, nyávogás, köpködhettünk is ha nagyon akartunk, volt képzeletbeli halott barátos szex és sorolhatnám a hülyeségeket. Most viszont úgy tűnik, hogy nagyon valódi sztorit faragnak itt a végére, és a szereplők is komolyan veszik a dolgokat. Ezeknek mind köszönhető az, hogy kaptunk egy átlagosnak nevezhető, de hangulatában mégis az első évadokat idéző részt. 

greys anatomy season 5

Nem volt itt semmi extra, egyszerűen csak jó volt. Nem kapartuk a falat, és a sztori is hétköznapi volt. A nagy spoilerezés helyett, csak annyit írnék, hogy kezdenek kialakulni az évad során hallott/olvasott pletykák előzményei. Mint azt már sokan tudjátok Izzie tényleg beteg, Karev nehezen viseli, és ez meglátszik a munkáján is. George kapott egy komolyabb lehetőséget arra, hogy ne úgy maradjon meg bennünk, hogy egy részben kb. két mondat jut rá. Ez részben előrevetítheti azt, hogy esetleg távozik. Mint ahogy Callie apja is megjelent, aki mondhatni haza akarta rángatni a lányát. Két mondatban gyorsan le is írtam az esetleges pletykák lényegét. Hiszen az itt felsorolt szereplők közül háromról többször írtak már, hogy esetleg távoznak az évad végén.

A többiek pedig élik átlagos kis életüket. Owen elkezdett járni dokihoz, hogy legyőzze valahogy a problémáit. Yang csak Izzie-vel volt elfoglalva. Meredith készül az esküvőre. Derek meg Sloan kibékültek. Emiatt Little Grey nem fog elhízni, mi pedig ennek örülünk. A folytatást meglátjuk, ha tartják ezt a szintet, akkor egy jó évad zárást kaphatunk. Pontok tekintetében 7/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383141144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása