2009.07.29. 14:46 teddike

Röpke: The Chronicles of Narnia: The Voyage of The Dawn Treader

Címkék: film 2010 the chronicles of narnia

Mondhatni breaking, hiszen hétfőn elkezdik forgatni a harmadik Narnia könyv történetét is. Ezzel cseppet meglepve azokat, akik arra számítottak, hogy a második rész viszonylagos rosszabb szereplése miatt még sem kerül sor a harmadik részre. Az első két rész összesített, 1,2 billió dolláros bevétele azért teremtett elég tőkét arra, hogy simán leforgassák a harmadik részt is.

Azt a részt, amibe már az idősebb testvérek nem térnek vissza, csak a két kisebb. Illetve társul hozzájuk még jó pár szereplő az eddig megismertek közül, így Caspian herceg is. A forgatásokra egyébként Ausztráliába kerül sor, és várhatóan 2010 végén kerül majd a mozikba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803141363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmár László Tamás 2010.04.06. 17:23:04

Biztossan nagy sikerü lesz a folytatás,habár a 2.nem is hozott be akkora vagyont!Valószinüleg 2010 December 10.-én kerül a film az Amerikai mozikba,ami azt jelenti,hogy tán lesz Január is,mire Magyarországra ér!
süti beállítások módosítása