2009.08.14. 09:09 teddike

Moziajánló: 33. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Ezen a hétvégén a következő filmekre ülhettek be:

Hazai bemutató (augusztus 13):

  1. Görögbe fogadva (My Life In Ruins): Emlékeztek még a Bazi nagy görög lagzi főszereplőjére? Na úgy látszik még sem alakult olyan jól az élete, ezért visszament hazájába ahol lehet rátalál ismét a szerelem.
  2. Pandora szelencéje (Pandora'nin kutusu): Erről a filmről annyit tudok, hogy semmit, ettől függetlenül bárki megnézné szívesen fogadok minden véleményt!
  3. Pokolba taszítva (Drag Me to Hell): Egy horror is érkezik a mozikba, a héten már lehetett kritikákat olvasni róla, egy otthoni dvd-re ajánlott mindenkinek, aki ezt a műfajt szereti.

Amerikai bemutató (augusztus 15):

  1. District 9: A legtöbb moziba kerül a héten Peter Jackson nevével fémjelzett sci-fi. A bemutatók alapján mi is nagyon várjuk.
  2. The Time Traveler's Wife: Hasonló erőkkel vág neki a nézők meghódításának Rachel McAdams és Eric Bana közös romantikus filmje. 
  3. Bandslam: A héten már volt  szó róla, csak azért érdemel az átlagosnál is több szót, mert a New Moon teljes trailere lesz látható majd előtte.
  4. The Goods: Az egyik legjobban várt film nálam, ezen a listán legalábbis, hiszen Jeremy Piven miatt kötelező.
  5. Ponyo: Az animáció kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr283141385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása