2009.09.16. 12:09 teddike

One Tree Hill - 4:30AM (7x01)

Címkék: sorozat 2009 2010 one tree hill s7

Hol is tartottunk? Ja igen ott, hogy megkezdődött az új évad, jönnek vissza a sorozatok, meg kezdődnek az újak, de igazából még "csak" a CW dobta be a vízbe a kedvenceit. Egy hete visszatért a 90210 és elkezdődött a Melrose Place (már a második részeken is túl vagyunk), hétfőn este pedig visszatért a One Tree Hill. A hetedik évad, ki gondolta volna, hogy ennyit megél majd a sorozat? Én biztosan nem, főleg, hogy a negyedik évad után nagyon bizonytalan lett a helyzet, de ezt már többször és több helyen is kitárgyaltuk, a címke segít előkeresni ezeket a bejegyzéseket. A hatodik évad végéről pedig erre érdemes olvasni. (A bejegyzés további részében spoilerek lehetnek.)

One Tree Hill Season 7

Visszatérve az új részre, a kezdés teljesen tipikus lett. Mármint nem mondom, hogy mindegyik évad hasonlóan kezdődött, de valahogy erre számítottam, és nem is nagyon tudott meglepni. Rögtön az első percekben volt szerelmeskedő pár, kosarazó Nathan, éneklő Haley és sorolhatnám. Talán itt már leírhatom egészen nyugodtan, hogy Luke és Peyton távozása nem biztos, hogy rosszat tett a sorozatnak. Egészen fura volt most nélkülük a dolog, de úgy gondolom, hogy az új szereplők mindenképpen adtak egy kis lendületet. És kik ők? Nézzük csak:

Nathan menedzserét Clayton-t, Robert Buckley alakítja, aki sokaknak talán a Lipstick Jungle-ból lehet ismerős. Mindenesetre itt egy nagyon karrierista srácot alakít, akinek egy szabad perce sincs, állandóan pörög és dolgozna. Az egészben az a szép itt, hogy róla nem tudunk semmit, így van egy kevés izgalom azzal kapcsolatban, hogy neki mi lehet a hátterében, mert mint tudjuk itt mindenkinek van valamije. Hozzá hasonlóan új érkező Haley testvére Quinn (Shantal VanSanten) , akit én még sehol sem láttam. Róla nem sok mindent tudtunk meg. Imádja Jamie-t, állandóan utazik, és ha minden igaz, akkor elvált a férjétől, vagy legalábbis elhagyta. 

A történetünk, a hatodik évad után 9 hónappal folytatódik. Jamie szülinapja van éppen. Előkerül mindenki, hiszen a party-ra mindenki hivatalos. Nem sok minden történik igazából, csak csepegtetik az infókat nekünk. Haley átvette ugye Peyton kiadóját, amit elképzelhetően be fognak zárni. Nathan az első szezon után a szerződésének meghosszabbítására vár.  Brooke meg Julian továbbra is együtt vannak, egyelőre úgy tünik, hogy kettőjük között minden tökéletes. Egy szó mint száz, eseménytelennek és dráma mentesnek tűnt az egész. Aztán az utolsó percekre egy kicsit felkavarták az álló vizet, bedobtak egy problémát, ami a következő részekben biztos sok gondot fog okozni. Mivel Nathan sztár lett, mármint a maga módján, bent van az NBA-ben, ezt próbálja meglovagolni egy teljesen ismeretlen csaj. Amolyan bulváros húzás ez, meglátjuk mit hoznak ki belőle. 

Ami pedig az egész pontozást illeti, maradjunk annyiban, hogy a sorozat visszatért, voltak ennél sokkal jobb és pörgősebb részei, de így kezdésnek ez nem rossz, részemről 6/10. Jöhet a folytatás. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203141469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2009.09.23. 22:36:41

Úgy látszik a sorozat egyetlen drámaibb vonala Nathan-hez köthető, na meg majd a családjához. Sajnálom, hogy pont őket kellett megcélozni, de valahol érthető, ki mást? Nézettség szempontjából meg tartja magát a sorozat a nagyobb ellenfelek ellen is, így nagyon elhamarkodott kijelentés, de simán jöhet a következő évad lassan. ;)
süti beállítások módosítása