2009.09.29. 14:20 teddike

Brothers - Pilot (1x01)

Címkék: sorozat brothers 2009 2010

Gondolom sokan emlékezték még a Fresh Prince-re. A 90-es évek egyik ismert és talán szeretett sorozata volt. Igaz akkor azt se tudtam mi az, hogy szitkom, meg úgy igazából semmit sem, de Will Smith és a fekete humor miatt néztem, amikor tehettem. Ha ugrunk egy hatalmasat az időben, akkor az előző évadokban a Everybody Hates Chris hozta ezt a humort, de ez a sorozat sem tartott sokáig, igaz szép négy évet köszönhetünk neki. Ezeket csak azért írtam le, mert a fekete humor, mint olyan nem igazán van jelen a képernyőn, legalábbis eddig. A FOX meg úgy döntött, hogy ezt a tátongó űrt próbálja befedni a Brothers behozásával. Viszont szerintem ez egy rossz döntés volt.

brothers season one

A sztori szerint kapunk egy 4 fős családot, egy NFL játékossal, aki a valóságban is az egyébként, a tolószékbe kényszerült testvérét, és a szülőket. Természetesen egy hatalmas házba játszódik az egész, amit a gyerek vett a családnak, de most visszatért, mert elfogyott/elvették a pénzét. Így kénytelen újra beilleszkedni az otthoni környezetbe, és szembenézni tesójával, aki folyamatosan szívatja. 

Alapvetően szerettem volna a sorozatot, de két rész után le is mondtam róla. Folyamatosan azt nézni, ahogy ezek négyen szenvednek illetve beszólogatnak egymásnak? Köszönöm szépen nem kérek belőle. Legalább jó poénok lennének, de még az sincs. Egyszer ütött meg valami, egy kicsit jobban, a főszereplő fogai között található buszmegállóra utaló. De ez is értékét vesztette, amikor minden harmadik percben ezzel jöttek elő. Az is jó lett volna, ha a hazatérő hatalmas sztár minden nap berángat valakit az ágyába, kapunk egy kis eyencandy-t, a család meg veszekszik vele emiatt, de ez sem állandó.

Részemről elkaszálva a sorozat, szitkomról beszélünk, és a testvéren kívül a többiek egyáltalán nem szimpatikusak. Nincs semmi, amit érdekesnek találnék, és ami miatt visszatérnék a folytatásra. Részemről ez 3/10, és kasza! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263141518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása