2009.10.10. 14:16 teddike

Az év híre: Lauren Graham menni NBC

Címkék: sorozat 2009 2010 parenthood

Kezdjük egy kis magyarázattal: nem az év, hanem az évad híre, és nem biztos, hogy mindenki így gondolja, de a Gilmore Girls rajongók biztos örülnek annak,  hogy Lauren Graham újra kényernyőn lesz. Hogy milyen hosszú időre? Ez egy nagyon jó kérdés!

lauren graham

Történt ugyanis még 2009 májusában, konkrétan az upfronts alatt, hogy az NBC berendelte a Parenthood című sorozatot. Ráadásul nem midseason sorozatnak szánták, hanem már most, 2009 szeptemberében elkezdték volna a vetítését. Ez azt jelentette, hogy a nyáron folyamatosan forgattak volna, illetve még most is azt tennék. De közbe jött egy szerencsétlen betegség. A főszereplő, Maura Tierney megbetegedett, egészen pontosan mellrákot diagnosztizáltak nála, és a kezelések miatt nem tudott részt venni a forgatáson. Ekkor a csatorna gyors döntést kellett hozzon, a Mercy előrejött, a Parenthood meg elment pihenni, és főszereplőt keresni. 

Kezdetben még Helen Hunt nevét dobták be a kalapba, majd miután a színésznővel gondolom nem sikerült megegyezni, jött Lauren Graham, akivel már sikerült tető alá hozni az üzletet. A kérdés sajnos továbbra is adott, vajon mit jelent ez? Mármint az addig rendben van, hogy egy nagyon jó szereplőgárdával készülő sorozatról beszélünk, de az NBC nincs éppen a helyzet magaslatán az idei évadban. De ne szaladjunk még ennyire előre az időben. A lényeg az, hogy hét évadnyi Gilmore után, Lorelai 42 évesen egy új szerepben fog feltűnni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203141572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása