2009.10.17. 16:44 teddike

Amerikai nézettség: Csütörtök (10.16)

Címkék: sorozat 2009 2010 nezettseg

Nem sok minden változott az előző héthez képest. Érdemes azért visszatekinteni a korábbi eredményekre. Ezen a csütörtökön volt 30 Rock premier, és természetesen mindegyik sorozat új résszel jött:

  1. Az első órában a Survivor továbbra is tartja első helyét össznézettségben és 18-49-ben is. Egyszer kapott ki idén, Flashforward premier kellett hozzá. Viszont azóta az FF nem tudja hozni a premier eredményeit. A mostani héten 18-49-ben 3,1-es rating jutott neki. A Survivor 3.5-re volt képes. Harmadik helyen a Bones végzett, 2,6-os rating. Viszont egy kis érdekesség, össznézettségben a második fél órában a Bones nézettebb volt, mint az FF. Negyedik helyen a Community (2.0) és a Parks & Recreation (2.0) páros végzett. Ötödik, de nem utolsó helyen a Vampire Diaries végzett (1,8). Viszont ez az eredmény, a premiert leszámítva az eddigi legjobb. Ráadásul emelkedett az előző héthez képest.
  2. A második órában több érdekesség is történt. A Grey's Anatomy végzett az első helyen 18-49-ben, viszont az eddigi legalacsonyabb rating-el (4,9). Második helyen az Office végzett (4.0), majd a CSI következett (3,6), amely nem mellesleg az este legnézettebb műsora volt, hogy ha az össznézettséget vesszük alapul. Amit érdekességnek szántam, az a 30 Rock kezdése volt. Hiszen "csak" 3,0-ás rating jutott neki, az Office után, amely 27%-os esést jelent az egy évvel korábbi premierhez képest.. És ha a többi sorozat nézettségét nézzük a második fél órában, akkor megfigyelhetjük azt is, hogy az Office végeztél sokan kapcsoltak pl. a kórházas sorozatra, hiszen ennek emelkedett ebben az időszakban a nézettsége. A Fringe továbbra is vergődik, de legalább már tartja a korábbi eredményeket (2.1). Utolsó helyen, de legalább már nem esve a SupNat végzett (1,2).
  3. A harmadik órában a Private Practice nyert 18-49-ben. A felvezetést tudja tartani tehát, mint ahogy a Mentalist is az össznézettséget figyelve. Érdekességképpen annyit még erről az óráról. hogy 18-49-ben a Mentalist azt hozza, amit egy éve az Eleventh Hour, viszont nyilván sokkal nézettebb az idősebbek körében. Továbbra is mondom, hogy az NCIS 20 milliós nézettsége simán meglenne a Mentalist-nak is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr973141602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása