2009.10.24. 12:40 teddike

Röpke: Sorozatokról több mondatban

Címkék: sorozat community mercy melrose place dollhouse glee 2009 2010 in treatment parks and recreation

Nem szeretnék mindegyik hírt külön bejegyzésbe rakni, ömlesztve jöjjön pár infó a FOX, az NBC és az HBO kapcsán:

  1. Kezdjük a jobb hírekkel, az HBO berendelte az In Treatment harmadik évadát, örülünk. 
  2. Szintén boldogság önti el szívünket amiatt, hogy az NBC bekért még 9 részt a Community és a Mercy első évadából. Igaz egyik sem hoz valami hatalmas számokat, de van bennük potenciál mindenképpen. Illetve a csatorna bekért még 9 részt a Parks and Recreation második évadából. Így az előző kettő és az utóbbi sorozat teljes, 22 részes évadot futhatnak.
  3. A Glee kapcsán is érdemes megjegyezni egy rövidke hírt, mely szerint a sorozat következő része csak november közepén fog érkezni, elment egy kicsit pihenni a kórus.
  4. Maradva a FOX-nál, még jó, hogy napokkal ezelőtt került ki egy olyan bejegyzés, melyben arról írtam, hogy a csatorna biztosította a Dollhouse számára az utat sweeps alatt is, próbálva felpumpálni kicsit a nézettségét. Ezt a hírt töröljük is az agyunkból, és dobjuk a kukába úgy ahogy van. Ismét bebizonyosodott, hogy ha a FOX és Whedon kapcsolatáról van szó, akkor sok meglepetés már nem érhet minket: történt ugyanis, hogy a Dollhouse kivették a teljes novemberi programból (a Brothers-t és a Till Death-et is), helyette House és Bones ismétlések lesznek. A Dollhouse december 4.-én tér vissza, hogy három egymást követő pénteken 6 részt is láthassunk belőle. Tehát, december közepéig le fog menni a második évadból 10 rész, a maradék három meg majd valamikor 2010-ben. Jót jelent ez? Nem!
  5. A Melrose Place kapcsán is jött egy bizalomgerjesztő hír. Aki követi az első évad eseményeit, tudhatja, hogy egy gyilkossággal indult a történet. Elvileg ezt, az első évad 12. részében megoldják. Továbbá két szereplő távozik is a bandából. Mennyire lehet közük a gyilkossághoz, illetve, hogy pontosan milyen okból távoznak, vagy írták ki őket, azt sosem fogjuk megtudni. De a lényeg az, hogy a CW és a készítők próbálnak kezdeni valamit a nevetségesen szar nézettséggel, és más irányba akarják terelni a sorozatot. (A távozók egyébként (SPOILER) Ashlee Simpson-Wentz és Colin Egglesfield.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813141629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása