2009.11.10. 16:14 teddike

Hétfői agymenés

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose

Habár mostanában, főleg az előző heteket nézve, amikor volt szitkom-blokk, akkor mindig a "nap képe" rovatba raktam őket. Pár mondatban letudva, hogy miért volt jó vagy rossz az aktuális rész. Ja, a CBS és a kedvencnek számító három szitkomról beszélek most: How I Met Your Mother, The Big Bang Theory és az Accidentally on Purpose. Viszont az a helyzet állt elő, hogy ezen a héten a legkevésbé sem éreztem nyerőnek őket. Egységesen lepontoznám mindegyiket legszívesebben. Ráadásul az AoP több felnevetős poént hozott megint, mint a HIMYM. A TBBT meg baromira nem nyerő, ha átlag pasis-csajos veszekedés van a középpontjában, még akkor sem, ha ez kellett már, csak ne menjenek el ebbe az irányba.

A HIMYM már hetek óta szenved, na meg én is, mikor néznem kell. Egyáltalán nem tartom már viccesnek a sorozatot. Teljesen eltértek attól, amiről szól az egész. Tehát az alapok: Ted a főszereplő, és keresi anyut! Hol van ez most? Csináljuk már végig úgy ezt az évadot is, hogy igen, ott volt egy bulin, meg abba az osztályba, meg a sárga esernyővel, és akkor egyesével akasztjuk fel az írókat. De ez a legkisebb probléma jelenleg. Nagyobb gondom van azzal, hogy kezdik kiherélni a karaktereket. Igaz Barney-t nehéz lesz, de remélem visszahozzák a csajozós oldalát, mert ez így ultra gáz.

big bang season 3

Az AoP hiába hoz olykor jó mellékszereplőket, valahol a végén mindig oda kerülünk, és kezd sablonos lenni a történet is. Mondjuk továbbra is tartom, hogy a geek haver iszonyat jó találat. Ha nem lenne, lehet már kaszáltam volna a sorozatot. A poénjai miatt még van értelem a dologban. Pedig az elején még a főszereplő is szimpatikus volt, de ezek szerint több poént nem tudnak rá írni. Nem biztos, hogy az ő hibája, de attól még, hogy részenként új frizurája van, még nem lesz változatos karakter.

A végére maradt a Big Bang, amely hiába a legjobb szitkom, legalábbis nálam, hiába szeretem nagyon, ezeken a kapcsolati problémákon jó lenne hamar túlesni. Ez nem egy Friends, hogy Rachel meg Ross minden második évadban újra összejöjjön. Zárjuk rövidre a dolgot, vagy hozzák a karikát, és költözzenek össze. Azért egy vagy két részre belefér egy ilyen. Hiszen számítani lehetett rá, hogy nem lesz minden tökéletes, de ne egy átlag féltékenységből csináljunk már ekkora ügyet. Ez nem a sorozat szintje, vagy csak nekem nem volt jó napom? Elgondolkodtató, de szerintem igazam van abban, hogy nem feltétlenül A kapcsolat kéne a középpontban legyen. Ugyanakkor hülyeség bármi rosszat mondanom, hiszen jönni fogok úgy is a következő részekre, de nekem ez most, mindhárom sorozat esetén, egyfajta mélypont.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr963141694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása