2009.11.17. 17:37 teddike

Szitkom parádé (Big Bang és társai)

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose

Ahogy az lenni szokott, egy nagyon mély gödör után az ember feltör, és minden apróságon tud röhögni. Miután az előző részeket egyáltalán nem tudtam élvezni, ezen a héten mindhárom szitkomon vertem az asztalt. Na jó, ez hazugság, elkezdtem a Big Bang alatt, és szerencsére kitartott az Így jártam az anyátokkal és a Accidentally on Purpose alatt is. 

the big bang theory season 3

Szépen sorba haladva, ha már Big Bang-el kezdtem a napot, akkor írok erről pár sort. A szerelmeseket szétszedték, szerencsére. Nagyon kellett már egy ilyen rész. Leonard, Raj és Howard elmentek csillagokat lesni, jobban mondva táborozni. Közben meg ettek nem kevés vicces sütit, aminek meg is lett az eredménye. Folytak a könnyeim, komolyan mondom. Penny meg Sheldon otthon maradt, hogy összehozzák egy kicsit őket. Na jó, csak annyira, hogy Penny lesérült fürdés közben, és Sheldon segített neki. Folytassam? Nem hiszem, hogy kellene. visszagondolok és még mindig röhögök. 9/10! - "Then, maybe you should let it go!"

Az Így jártam az anyátokkal (How I Met Your Mother) szintén viccesebbre sikerült, mint az előző részek, köszönhetően persze Barney-nak. Aki visszatért! Na ez az ő szájából, meg előadásában sokkal viccesebb, de csajozott ismét. Mi meg örülünk neki, hiszen ha Ted ennyire töketlen, hogy nem képes elénk dobni anyucit, így kénytelenek vagyunk a mellékesebb dolgokkal foglalkozni. A HIMYM lassan egy spinoff lesz Barney életéről. Amit még mondani akartam, hogy volt azért egy "ismertebb" mellékszereplő is, igaz túl sok ruhában, de azért még így is rájöttünk, hogy ki ő. A Californication idei évadának egyik főbb szereplője, Eva Amurri itt is tiszteletét tette. Kevésbé emlékezetes alakítás volt ez, mint Hank Moody mellett, de így is jó volt látni őt. Kevesebbet kellett foglalkozni a főszereplőkkel. 6,5/10!

Billie meg Zack története egyáltalán nem olyan vicces, mint amilyennek indult az egész. Egyre kevesebbet lehet rajta röhögni, a történet is mindig ismétli magát, de valahogy most ezekkel a hibákkal együtt is elvoltam. Gondolom ez a ráknak köszönhető. Azt sajnálom egyébként a legjobban, hogy mindig visszamennek erre a családi romantikus maszlagra a végén. Tudom, hogy ez komédia, meg inkább röhögni kell rajta, és nem sírni, de már annak örülnék, ha három részenként ismételnék magukat. 6/10  

A kép egyébként lehetett volna bármelyik Sheldon - Penny jelenetből.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr13141716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave 2009.11.20. 09:22:27

TBBT-nál engem egy valami zavar: túl sok benne a röhögés! Minthogyha minden egyes mondat végén kellene egy röhögés. Idegesítő! De össz-vissz ennyi rosszat tudok mondani a sorozatról, érdemes nézni!
süti beállítások módosítása