2009.12.17. 12:18 teddike

Amerikai nézettség: Dexter, Big Bang

Címkék: sorozat 2009 2010 nezettseg

Egy ideig nem várható újabb nézettséges poszt, aminek az az oka, hogy szépen lassan kifut minden idén. Az ismétlésekkel egyébként sem nagyon foglalkoztam, így éppen ezért január elejéig száműzetésbe vonul ez a bejegyzés. Viszont még előtte megosztok mindenkivel pár egészen kellemes hírt.

A héten sorozatos fronton Dexter borzolta a kedélyeket, egy fantasztikus fináléval. Szerencsére ez a nézettségen is meglátszott, hiszen a Showtime történetének legnagyobb nézettségét hozta, ami miatt innen is pacsi nekik. 2,6 millió amerikai gondolta úgy, hogy látni akarja, negyedjére hogyan búcsúzik Dexter. A nagyon magas nézettségnek köszönhetően, nem meglepő, hogy a Californication is rekordokat döntögetett. Több mint egy millióan voltak kíváncsi Hank Moody kalandjaira, soha ennyien nem nézték még.

Hétfőn csak a CBS uralkodott. A TBBT össznézettségben újabb rekordot döntött. 15,6 millióan követték az év utolsó részét. 18-49-ben az este legnézettebb műsora volt (5,6). A többi szitkom is nagyon magas nézettséggel búcsúzott. HIMYM: 9,6M (3,7), AoP: 8,8M (3,2), TaaHM: 16,3M (5,2). Ami még érdekes lehet a hétfő estéből, az a magára maradt LieToMe, ami House nélkül 6,6 milliós nézettségre volt képes (18-49: 2,2).

Kedd este, amolyan bónuszként még leírom, hogy össznézettségben és 18-49-ben is a CBS tarolt. Az NCIS (20,6M) az NCIS:LA (17,5M) és a The Good Wife (14,1M) lemosott mindent illetve mindenkit az este folyamán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr13141813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása