2009.12.17. 12:57 teddike

Előzetes: Iron Man 2

Címkék: film 2010 iron man 2

Nem kell nekünk Sherlock Holmes-ra várni. Sőt, nem kell nekünk semmire sem várni. Itt az első Iron Man 2 előzetes. Most már csak az a kérdés, hogy ha leírom mennyire csapott oda, akkor utána mit dobtok arra, ha megkérek mindenkit, csak saját felelősségre nézze meg? Mármint értitek? Itt van egy nagyon várt film pár nagyon ütős jelenete, de vajon mennyire akarjuk elrontani a mozis élményt?

Emlékszem, az első rész kapcsán minden héten kaptunk valamit a filmből. Most is ez lesz. Vajon mennyire fogjuk megállni, hogy ne nézzük meg a filmet az előzetesekből? Mindenesetre annyit leírok, hogy a nagyobb szereplők szinte mind szerepet kapnak, még ha nagyon rövid időre is ebben a pár képsorban. Talán ezt még nézzétek meg. Reméljük most egy ideig nem hoznak semmit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr283141816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása