2010.01.01. 22:06 teddike

Boldogabbat! 2010!

Címkék: okossagok

Az év legelső bejegyzése nem valamelyik filmről vagy sorozatról fog szólni. Mint ahogy az sem lehetett, hogy ma ne írjak semmit. Pedig nagyon fáradt vagyok, de lehetetlen, hogy ne kívánjak Boldog Új Évet mindenkinek.

Milyen volt a 2009-es év? Jó, szar? Esetleg majd most jobb lesz? Hajlamosak vagyunk valami határt szabni mindig magunknak, és hiszünk abba, hogy majd innentől más lesz. Jön az új esztendő, és majd minden megváltozik. Segítek, semmi nem fog változni, ha csak mi nem állunk másképp a dolgokhoz. Na jó, ez most kicsit közhelyes lett, de valahol igaz. Nem attól lesz más, mert megváltozik egy dátum. Igaz itt jönnek a képbe a fogadalmak, és teszünk olyanokat, amiket esetleg szeretnénk betartani. De ezt miért nem lehet egy teljese más napon, más pillanatban megtenni? Mindenesetre maradjunk most annál a kérdésnél, hogy ti szoktatok esetleg megfogadni dolgokat ilyenkor. Én igen, most is van pár, de nem árulom el őket.

Viszont azt igen, rövid statisztika felé haladva, hogy ez volt a blog három éves történetének legerősebb éve. A számokat kihagyom, nem sok jelentősége van. Majd egy év múlva meglátjuk miként változik. Addig viszont mindenkinek jó olvasást és blogolást kívánok. Ami a jövőt illeti, jön majd egy most már szokásos top 10 az évről, meg szeretnék összekapni valami bolondságot is. Meglátjuk, hogy sikerül! A hétvégétől talán már visszaáll a régi rend, és indul az új mókuskerék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553141839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása