2010.01.19. 23:37 teddike

Hétfői szitkom-blokk: Ennél már csak jobb jöhet

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 accidentally on purpose

Ezt úgy kell érteni, kivételesen, ahogy a címben szerepel. Ennyire sz*r három részt én már nagyon régen láttam. Pedig mindegyikben lett volna valami jó, de aztán nem ült az egész. Lehet nem kéne nagyon panaszkodnunk: abból a sorozatból amelyikből mostanában hiányzott a poén, a röhögés-faktor, végre lehetett egy keveset nevetni. A másikban mondhatni a kedvenc karakterünk kapott 15 percet. A harmadikban meg, nos a harmadikban nem sok minden történt, másképp, de a megszokott dolgok is unalmasak voltak.

the big bang theoryEbből összerakta valaki miről beszélek? Na menjünk akkor visszafelé. Az AoP hozza a szokásost, minden szempontból. Elején nevetünk, a közepén drámázunk, a végére pedig minden rendben lesz, és látjuk a fényt az alagút végén. Ha nem lenne a nagyon szerencsétlen/geek haver akkor nem is lenne poén az egészben. Sorban következő, a TBBT, Sheldon centrikus volt egy az egyben. Nem poénból írtam azt a 15 percet, szinte végig csak vele foglalkoztunk. Ami alap esetben nagyon jó lett volna, de most kell azt mondjam, hogy "sok". Pedig az elején még röhögtem, hogy mi tűnt el, azon is, hogy mit dobott a Win7-ről. Aztán a végére, ahogy már korábban is írtam, besokalltam.

Utolsó bekezdés jutott a HIMYM 101. részének. Amely ismét egy kellemes meglepetést tartogatott azok számára, akik nem olvasták a vendégszereplők listáját. Marshall kapott egy csajozós szálat, ha ezt lehet ennek nevezni, és Robin is megszívathatta egy kicsit a bandát. Nem lett volna semmi baj a résszel, de túljátszott, színpadias maszlag lett az egész. Még mindig sajnálom a sorozatot, nem tudják szerintem hol a határ. Amikor már éppen elkezdenék röhögni egy poénon, csavarnak rajta még egyet, és eltűnik a varázs, meg úgy minden, és kezdődik a fanyalgás. Pontokat nem adnék. Ez az este volt a legrosszabb az idei évadban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr943141898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása