2010.01.20. 23:56 teddike

NBC: Élet Leno után

Címkék: sorozat nbc chuck trauma community 2009 2010

Nem is olyan rég írtam arról, hogy mit tervez az NBC a midseason-ra. Illetve arról, hogy Leno kasza lett, így szépen fogalmazva. Ezzel a döntéssel pedig az is világossá vált, hogy hetente 5 óra plusz jut a sorozatoknak. A mai napon azt is megerősítették, és szervesen csatlakozik ehhez a hírhez, hogy mely sorozatokból jön majd több rész.

Twitteren már írtam, meg sok helyen lehetett már olvasni is, hogy a Community 22+3, Parks 20+2, L&O 20+3, SVU 20+3, Trauma 13+3+4 részes lesz. Ezek közül főleg az első és az utolsó sorozat érdekes számomra. Mondom is miért.

A Community-t az első rész után kaszáltam, aztán mindig visszajártam egy - egy adagra. Eredetileg 22 részesre tervezték az első évadot, illetve ennyit rendeltek be belőle. Ehhez jött még három értelemszerűen. A másik kedvenc, ha lehet ezt mondani a Trauma, amely érdekes utat járt be, és nem is szeretném minősíteni az NBC-t emiatt. Szóval még az korábban bejelentették, hogy az évad 13 részes lesz, nem kérnek többet belőle, köszönik szépen. Aztán ahogy teltek a hetek jött a hír, hogy kérnek még 3 részt, és nem kasza legalábbis egyelőre. Majd most erre még egy lapáttal rádobtak, és immáron ott tartunk, hogy az első évad 20 részes lesz. (Első egyenlő utolsó is egyben, ne felejtsük.)

A végére maradt még egy jó hír, amit szintén twitteren kellett megtudnom, és immáron biztos, tehát 100%-os információnak vehető, hogy a Chuck harmadik évada 19 részes lesz. Tehát ha valakinek új információ lenne, akkor az eredetileg berendelt 13 részhez hozzácsaptak még hatot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403141902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása