2010.01.28. 22:41 teddike

Emlékeztető: Skins, Dollhouse, Lost

Címkék: sorozat skins dollhouse 2009 2010 lost s06

Csak apróságok, de érdemes szokni a gondolatot. A címben szereplő sorozatok vagy visszatérnek, vagy örökre elköszönnek, így érdemes tudni róla, hogy mikor leszek az ominózus részek adásban.

Kezdeném is gyorsan a Skins negyedik évadával, ami 25 perc múlva kezdődik is. Sőt, még videót is tudunk mutatni, mármint "élőben" nézheti mindenki, akinek kedve van. A rész címe egyébként Thomas lesz. Ebből tehát ki lehet következtetni, hogy ki lesz a középpontban. Még annyit infó jelleggel, hogy a negyedik évad 8 részes lesz. Így mindenki, az ikrek egyben, kap majd egy részt. Az ötödik évadra pedig ismét új csapatot fogunk kapni.

skinsSorban a következő, a Dollhouse második évada, ami egyben az utolsó is, péntek este ér véget. Nálunk tehát szombat reggel tölthető a 13. rész, melyben utoljára láthatjuk a Babaházat.

Gondolom senkinek sem kell mondanom, vagy kiemelnem, de február 2-án este (nálunk tehát 3-án reggel) visszatér a Lost az utolsó évadra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353141927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigyibogyo · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.29. 10:39:45

Dollhouse cancel? :/ Pedig milyen szépen belejöttek a 2. évadban... Buták, hogy lelövik ;(
süti beállítások módosítása