2010.01.28. 01:42 teddike

Jack Bauer vs. Peter Petrelli

Címkék: sorozat 24 2009 2010 heroes s4

Szokatlan párosítás lesz, de mivel egy időpontban, egymás "ellen" kerülnek képernyőre, így most én is egy posztban "szabadulok" meg az aktuális részektől. Amely a 24 esetében a nyolcadik évad 5. epizódja, míg a Heroes esetén a 17. A párosítás oka egyébként az, hogy egyik sem tetszett, egy sorban is letudtam volna írni mindkettőről a véleményemet, arra meg minek kettő külön poszt, ha egyszerre is lehet szidni őket.

A 24 az eddigi ötből hozott kettő izgalmasat, kettő felvezetőt és egy nagyon gyengét. Igen az utóbbiról beszélünk most, amiben semmi nem történt. Nem haladtunk előre semmit, ráadásul a mutatott események is erősen gyengék lettek. Nem szeretnék nagyon spoilerezni, így elkerülném az események leírását. Maradjunk annyiban, hogy fel vagyok arra készülve, hogy nem lehet 24 pörgős részt összedobni, de arra nem, hogy egy órában semmi ne történjen.

heroes season 4

A Heroes, akár divatból is lehetne fikázni, vagy csodálkozni azon, hogy még mindig nézem. Képzeljétek, miután vége lett a résznek feltettem magamnak a kérdést, hogy mennyire lenne durva dolog a finálé előtt kettővel kaszálni a sorozatot? Mondjuk, ha már eddig kibírtam, ez is menni fog. Események tekintetében, továbbra is túl sok Claire. Kibontakozó Samuel, és álmodó Peter, na meg Sylar keresi az "utat". Viszont általam két nagyon kedvelt karaktert, legalábbis az első évadból, úgy néz ki, hogy összehoznak a fináléra.

Mielőtt még kérdeznétek, a folytatásról még mindig nincs végleges információ. Nem lehet tudni, hogy jönni fog e az ötödik évad. Csak annyit, bár ezt is inkább kacsának tekinteném, hogy elég komoly vége lesz a negyedik évadnak, és semmiképpen sem fogják lezárni az eseményeket. Visszatérve a részekre, mindkettőre 5/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933141923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása