2010.02.03. 22:02 teddike

Amerikai nézettség: Feleségek, Agymenők és LOST

Címkék: sorozat 2009 2010 nezettseg

Vasárnap, hétfő, kedd illetve egy kevés kábel is péntekről - Ezekkel találkozhattok a következő pár bekezdésben. Ha követitek a nézettséges bejegyzéseket, akkor tudhatjátok, hogy pár napot összefoglalva nézünk át, így talán több értelme van (szerintem, nem biztos).

A nagyok nézettségét figyelve kezdjük a vasárnappal, és a Feleségekkel és a Testvérekkel, amelyek hozták az utolsó adásban lévő részek nézettségét. A feleségek tették ezt úgy, hogy ismert vendégszereplő is feltűnt a képernyőn. Julie Benz tette tiszteletét, de ez a nézettségen egyáltalán nem látszott - 14,4 millió illetve 18-49-ben 3,7. A Testvéreket 7,7 millióan nézték (2,4). A napot egyébként a CBS nyerte, köszönhetően a Grammy díjátadónak.

lost the final seasonHétfőn folytatódott a CBS győzelmi széria össznézettségben, köszönhetően a Two and a Half Men-nek és 18-49-ben a Big Bang Theory-nak. A FOX viszont hozta a 18-34-es korcsoportot, amelyet a House-nak köszönhet. Na de, mondok számokat is. Az első órát még a House nyerte (13,36M, 4,8). A Chuck csökkent egy kicsit, 18-49-ben 2,4-es ratinget hozott. A második órában már jött a Half Men és a TBBT. Előbbi 16,5 milliós nézettséget hozott, míg utóbbi 18-49-ben 5,4-es ratinget. A második óra futottak még kategóriájába tartozik a 24, amely tovább csökkent (szerintem érthető módon), illetve a Heroes, amely valahogy visszakapaszkodott a 2,0-as ratinghez. A finálé előtt egyébként ez annyira nem meglepő. A szörnyű csak az lesz, ha az utolsó rész is "csak" ilyen eredményt fog elérni. A CW és LUX az egy héttel korábbi eredményt hozta. Viszont a CW számára fontos célközönségben (igen, fiatal csajok) még mindig csökkent.

A keddi nap, és tudom, hogy mostanában unjátok kicsit, a Lost nézettségétől volt hangos. Illetve mondhatjuk úgy, hogy sokan szerettük volna látni mire lesz képes a hatodik évad premierje. És, szerencsére nem kellett csalódnunk. 9-től 11-ig, két óra nézettsége 18-49-ben 5,6-os ratinget hozott. Ami emelkedés az ötödik évad premierjéhez képest. Össznézettség egyébként 12 millió körül mozgott, ami szintén szép eredmény. Nem mellesleg, az ABC számára nagyon rég volt két ilyen erős órája. A napot egyébként a FOX meg az Idol nyerte, de ez most nem érdekel minket, igaz?

A kábeles sorozatokról is legyen szó, főleg Caprica, amelynek a második rész "csak" 1,4 millió nézőt érdekelt (0,5). Illetve Spartacus 770 ezer - 0,5.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr153141941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása