2010.02.11. 00:33 teddike

Röpkék: Filmekről innen - onnan

Címkék: film spiderman superman batman clash of the titans pirates of the caribbean mi4

Röpke vagy röpkék, innen - onnan, erről - arról? Nos, teljesen mindegy, a lényeg, hogy a napokban keringő filmes újdonságok kerülnek most kicsit előtérbe. Nem kevés van egyébként, érdemes egy mondat erejéig foglalkozni ezekkel:

  1. Emésszük azt a tényt egy kicsit, hogy Penelope Cruz szerepelni fog a Karibi kalózok negyedik részében Johnny Depp mellett. Örülünk?
  2. Többször esett szó mostanában a Spider-Man reboot-ról. Tények is vannak: mint tudjuk Marc Webb fogja rendezni, illetve a premier 2012 július 3-án lesz.
  3. Szintén reboot, és talán az előzőnél is fontosabb. A héten már volt arról szó, hogy a David Goyer távozott a FlashForward mellől. Egyértelműen megerősödni látszanak azok az információk, hogy a Superman (és Batman 3) mellett fog dolgozni majd. Ráadásul Nolan társaságában, aki nem rendezni fogja a filmet, viszont majd okos tanácsokkal látja el a stábot. Bemutatóról, főszereplőkről még nem nagyon esett szó, de ez már egy jó hír, szerintem.
  4. Visszakanyarodva a folytatásokhoz, úgy látszik, hogy Tom Cruise pénze is fogyni kezdett (NOT), hiszen bevállalta főszereplőként az M:I negyedik részét. Azt már korábban is tudtuk, hogy JJ Abrams nem fogja rendezni a filmet, viszont kezeit a közelben tartja majd és segít majd az előkészítésben.
  5. A végére maradt egy könnyedebb hír is. Megjelent pár Clash of the Titans plakát és banner mostanában, ezt nézhetitek meg ezen a linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503141957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása