2010.02.17. 23:29 teddike

Moziajánló: 7. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

A februári ajánlóba már volt erről a hétről is, de az ismétlés mindig kell, és olykor hasznos is, szóval ezekre a filmekre ülhetünk be a héten:

Hazai bemutató (február 18):

  1. Egek ura (Up in the Air): Tegnap írtam róla, George Clooney one-man-show. Csak ajánlani tudom. Akit érdekel mit sikerült firkálni róla, erre haladjon tovább.
  2. A bombák földjén (The Hurt Locker): 9 jelöléssel a legjobb filmek között az Oscar-on. Nem kell mondanom remélhetőleg, hogy nézni kell.
  3. Agora: Történelmi dráma, Rachel Weisz főszereplésével. Egy esélyt kapni fog (gondolom).
  4. A fehér szalag (Das weisse Band): Legjobb idegennyelvű film kategóriában jelölt német film. KINO-ban nézheti mindenki.
  5. Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj (Percy Jackson): Fantasy, ismert szereplővel/szereplőkkel. Az amerikai bemutató biztató volt. Tőlünk is kap majd egy esélyt.
  6. Így ahogy vagytok: A heti magyar film.

Amerikai bemutató (február 19):

  1. Shutter Island: A legtöbb moziban Martin Scorsese legújabb filmje, DiCaprio főszereplésével. Eredetileg még előző évben szerették volna bemutatni, de eltolták. Nálunk két hét múlva, március elején kerül a mozikba.

A hazai bemutatóhoz visszatérve, 16 jelölés, három filmnek. Nagyon jó a felhozatal tehát. Ami ebben a rosszabb hír, hogy a hatból három, de szerintem már négy is elérhető és nézhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr903141980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása