2010.02.19. 17:10 teddike

Doctor House az AXN-en!

Címkék: sorozat axn house s5

Továbbra is az AXN leginkább junkie-barát adó? A kérdést csak azért teszem fel, mert rövid időn belül a sokadik kellemes meglepetést szolgáltatja a csatorna. Januárba ugye ott volt a Life Unexpected premier előtti vetítése. Aztán közben előkerült a csatorna tavaszi műsorrendje is, amelyből egyértelműen kiderül, nem kevés meglepetéssel készül a csatorna. Párat felsoroltam már korábban, így most csak egy sorozatra térnék ki külön.

house axnFebruár 18-án, a csatornán először, útjának indult a House ötödik évada. Este 9-től, heti rendszerességgel, dupla epizódokat fogunk kapni. Hogy mi történt az ötödik évadban? Miért érdemes újranézni, vagy bekapcsolódni? Íme pár bejegyzés, ami visszarepít minket az időben: először is itt a FOX ötödik évados plakátja, illetve még jó pár kép a szereplőkről is, ami kifejezetten ehhez az évadhoz készült. És ha már elegünk van a marketinges dolgokból, illetve a lovak közé csapnánk, akkor olvassuk el közösön az ötödik évad első és második részéről írt bejegyzést is. Akik még nem látták a részeket, azoknak mindenképpen spoileres bejegyzések ezek, főleg az utóbbi kettő, de aki szeretné feleleveníteni a történteket, azoknak mindenképpen tudom ajánlani.

house axnMielőtt még megkérdeznétek, hogy mire fel ez a nagy felhajtás? Jön az ötödik évad, na és akkor mi van? Más csatornán most fejeződik majd be, az amerikai közönség meg a hatodik évad közepén tart. Mitől különleges ez akkor? Volt már rá példa eddig is, és ezek után is lesz biztosan, de az AXN egy különlegesebb módját választotta annak, hogy közelebb kerüljön a nézőkhöz. A premier napján, tehát 18-án, Budapesten több helyszínen is hoszteszek járták a várost, akik maszkokat osztogattak az érdeklődőknek, mint ahogy a képeken is láthatjátok. Illetve ehhez csatolt a csatorna egy videót is, egy beszélgetést Kulka Jánossal, aki ugye House doki magyar hangja, érdemes mindenképpen megnézni. A videó illetve a képek szucsitg segítségével jutottak el hozzánk, így neki nagy köszönet ezért, és természetesen az AXN-nek is, amiért ezeket megosztotta.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443141988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dominik · http://tcg.magic-forest.hu 2010.02.21. 20:00:45

Jó az ilyet látni, úgy néz ki néha azért még vannak szép népszerűsítések. Az AXN mindig pozitív meglepetést okoz.
süti beállítások módosítása