2010.02.19. 03:02 teddike

Skins - Katie f*cking Fitch (4x04)

Címkék: sorozat skins 2009 2010

Nehéz dolga van a junkie-nak, főleg akkor ha kedvenc sorozatáról kell írjon. Mondom ezt azért, mert a Skins második bandája lassan kifut, elköszönünk tőlük is. És amíg a harmadik évadban az első bandához hasonlítottuk őket, és azt mondtuk, hogy majd kinövik magukat, addig most már nem tudunk mire hivatkozni. Mármint nincs több kifogás. Az évad felénél egyértelműen ki kell jelentenünk, hogy ez a csapat nagyon keveset tud letenni az asztalra az első csapathoz képest, de inkább az ő második évados teljesítményéhez képest. Ott mindegyik rész iszonyatosan erős volt, minden szempontból tökéletes. (Cassie még mindig veri az összeset.)

skins season 4 Rátérve az aktuális negyedik részre, Katie került a főszerepbe. Az ikrek másik fele, aki nem kapott külön részt, most viszont úgy gondolták rá is lehet építeni egyet. Nos, ez elég felemásra sikeredett. Az első 15 - 20 perc nem volt az igazi. Nagyon keveset szerepeltek az ismerős arcok, és a családi dráma sem annyira erős, láttunk már sokkal durvábbat itt korábban. Ettől függetlenül, eyecandy szempontjából kaptunk pár nagyon jó pillanatot, és a képen látható jelenet is csillagos ötös.

Röviden és tömören a Fitch család széthullását láthattuk, majd az összejövetelt. Vegyítve egy kicsit a többiekkel is, de egyáltalán nem hangsúlyosan. A következő, ötödik részben Freddy lesz a főszereplő, és ezzel együtt Effy is. Ettől függetlenül nem várok valami erős részt. Úgy látszik, hogy Cook lesz a legjobb idén? Mindenesetre erre adok 7/10-et, a kezdésnél mindenképpen jobb volt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393141986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lexie · http://www.bubblecheck.blogspot.com 2010.02.20. 12:48:40

Hát igen. Vagyis nem, mert nekem se nagyon nyerte el tetszésemet ez az epizód. Mondjuk nekem meg a mostani gárda jön be, az első csapat nem nött a szívemhez. Látom, neked pedig a Cook epizód lesz idén a befutó, legalábbis eddig, nálam ez az Emily (4x02) központú epizódra érvényes :) Best Episode Ever(?) De még ki tudja mi jön!
süti beállítások módosítása