2010.02.24. 18:55 teddike

Ajánló: Parenthood

Címkék: sorozat 2009 2010 parenthood

Lassan eljön az igazság pillanata, és március elején, pontosan 2-án bemutatkozik a Parenthood, az NBC midseason sorozata, amely nagyon sok bizakodásra adott okot. Már az Upfronts után egészen magas várakozási faktorral szerepelt. Akkor még a készítők miatt, na meg egészen erős csapatot szedtek össze. Egy családi drámára meg amúgy is szükség van. Ráadásul ahogy telt az idő, változott az egyik főszereplő személye is. Én ezt a castingot az év hírének tituláltam, főleg azért mert Lauren Graham egyik nagy kedvencem, és örülök neki, hogy újra képernyőn láthatom.

Mostanában, a premier közeledtével beindult a gépezet, folyamatosan jöttek ki az előzetesek. Na meg pár posztert is kaptunk. A sor itt még nem ér véget, nagyon sok jelenetet nézhetünk meg itt is meg itt is. A szereplők is beszélnek, meg láthatjuk a csapatot munka közben, szóval aki már most nagy rajongója a sorozatnak, nézze meg őket, érdemes.

A sorozat premierje egyébként már megvolt, mármint zárt körben, meg volt egy hatalmas buli is, onnan a kép. Szóval innentől már nincs visszaút, meglátjuk mire lesz képes. Főleg azért is érdekes a helyzet, mert egyrészt olyasmit rebesgetnek róla, mint a CW és a LUX kapcsolatáról. Visszahoz valamit abból, amit régen szerettünk a családi drámákban. Másrészt viszont nézettség szempontjából nem lesz könnyű helyzetben. A Lost ellen fog kezdeni, majd egy hónappal később becsatlakozik a Glee is. Van esély vajon egy második évadra? Tudom ez így elég a "láthatatlanba" kérdés, de talán vannak már olyanok, akik látják a jövőt.

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr883141996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: DominoQQ 2019.04.30. 05:11:47

Revue de presse (spéciale Egypte) - impossible n'est pas français

Trackback: BandarQQ 2019.04.29. 03:37:30

Cerita sex aku di entot teman saat suami ku kerja - What happens if you snort a metadate 50 mg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása