2010.03.07. 10:21 teddike

Fringe: Ide veled harmadik évad!

Címkék: sorozat fringe 2009 2010

A nap híre is lehetne, ha nem szombat este derült volna ki. Akkor legyen mondjuk a hét híre? Kiegyezhetünk ebben szerintem. A FOX volt annyira rendes, hogy nem figyelt azokra akik szombat este esetleg bulizással töltik az idejüket, és szépen bejelentette, hogy nekik kell a Fringe harmadik évad! Mi ennek rettentő mód örülünk egyébként! Sőt, innentől kezdve a csütörtöki nézettség már nem is érdekel minket (annyira).

fringe season 3

Miért meglepő a hír? Kell ezt magyarázni? Talán egy kicsit. De jövök inkább egy hasonlattal, ami egyik kedvenc filmemre vezethető vissza. Lovagregény és Heath Ledger kettőse jut most eszembe. Meg az a mondat, ami így kezdődik, hogy "Megmérettettél.....". A FOX is valami ilyesmit csinált, amikor beküldte csütörtökre, ráadásul a második órára a sorozatot. Jöttek a nem túl biztató nézettségek, de aztán megállt az esés, a rajongók/nézők kitartottak. Tették ezt ráadásul annyira szervezetten, hogy amikor a Past Life bekerült a Fringe helyére, midseason sorozatként szépen el is pártoltak a csatornától. Teljesen tudatos lépés volt ez részükről, mert nagyon jól tudták, ha megbuktatják az újoncot, a Fringe visszatér majd (*kicsit nevet*).

Komolyabb hangnemben folytatva, a nagyon jó, de valahol várható fordulattal téli szünetre vonult sorozat tehát abban a tudatban térhet vissza, hogy lesz még egy évad, amiben bizonyíthat. Ráadásul elnézve a csütörtök nézettségét, még okozhat kellemes meglepetéseket az idei évadban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr963142039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása