2010.03.09. 16:49 teddike

Szitkom para: My Precious

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 rules of engagement

Mi volt ez? Most komolyan? Ennyire nem lehetek fáradt az oscar night miatt. Ennyire nem lehetek szürke és kiábrándult a meló miatt. Ennyire nem lehet szar az, ami korábban még nagyon is jó volt. Egyszerűen kérdezem: miért lett ilyen rossz a Big Bang Theory? Költői kérdésre, költői válasz: azért mert behozták hozzánk is Agymenők címmel. Amúgy ezt csak azért írom, mert amikor az Így jártam az anyátokkal című sorit is felfedezte az ország, addig már az sem volt jó.

Már egy hete sem tetszett a móka, most meg egyenesen kiakasztott. Kicsit spoilerkedni is fogok, mondjuk szitkom esetén ez mindegy, a poén, ha jó, akkor úgy is ütni fog. Szóval a TBBT úgy gondolta, még lehet a Gyűrűk Urán viccelődni. És előszedték a My Precious-t, amin egyáltalán nem röhögtem. Főleg azért, mert iszonyat fárasztó poénokat dobtak össze benne. Leonard teljesen kiakaszt, szedjék már szét őket Penny-vel, igaz legalább egy értelmes döntést hozott az este folyamán. Amúgy a 11 oscart kapott film előtt lehet tisztelegni, meg röhögni rajta, de nem így. Tudjátok régen, azokon a napokon, amikor a TBBT-t néztem, egész nap ott zümmögött bennem egy - két mondat, amit érdemes volt megjegyezni, most egy sincs meg.

the big bang theoryA HIMYM szinte egy sort sem érdemelne, de mivel Jennifer Lopez vendégszerepelt benne, legalább ezt leközöljük. Na meg azt is, hogy tetszett a történet. Mármint el akartak mesélni valamit, és nem csak emlékezni meg szabályokat ismertetni. De még így sem ütötték meg azt a szintet, amiért érdemes lenne folytatni a sorozatot, ha ez lett volna az első bepróbált részem.

És itt jön képbe a Rules of Engagement. Amin ismét szakadtam. Még nem tudom eldönteni, hogy azért mert tipikusan a "friss hús" esete forog fent, vagy tényleg vicces a sorozat. De két rész után szerintem az utóbbira szavaznék. Ráadásul ha így haladunk, köröket fog verni a TBBT-re vagy a HIMYM-ra. Sajnálatos valahol, többekkel egyetértve, hogy utóbbiak sokkal nagyobb teret kapnak, és istenítik őket, mikor jelenleg kanyarba sincsenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363142050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása