2010.04.09. 02:36 teddike

Happy Town - Első 14 perc

Címkék: sorozat 2009 2010 happy town

Az ABC sem aprózza el a dolgokat. A midseason-ra érkező sorozat megkapja rendesen a hátszelet, és lehet kell is neki. Az első évad igaz csak 8 részes lesz, de bízhatunk a csodában, és reménykedhetünk abban, hogy ha már Eastwick nem került a "turisták" szeme elé, Happy Town majd oda fog. Április végén lesz majd a premier, pár hetet várunk kell még, de ha valaki nem bírná, itt vannak az első percek. Most mondom, a cold open szerintem nagyon jó lett:

Az oldalon még nem nagyon foglalkoztunk a sorozattal, az ABC-upfronts kapcsán került elő, valamint a midseason tervek között. De szerintem nem késő még informálódni, már csak Amy Acker miatt sem. A sorozatnak egyébként már van fordítója, nem maradunk tehát magyar felirat nélkül. És nyugodtan mondhatom, hogy jó kezekbe került, az Eastwick korábbi fordítója, @djzsuzska fogja vinni a Happy Town-t! Reméljük sok munkája lesz vele, ami jelen esetben annyit jelent, hogy több évadot is nézhetünk majd. (Twitteren érdemes lesz majd őt követni.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813142168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dave_k 2010.04.10. 12:44:30

Köszi a videót, nagyon várom már a sorozatot.
süti beállítások módosítása