2010.04.16. 03:29 teddike

Joss Whedon menni Avengers

Címkék: film captain america the avengers

A napokban robbant a hír, hogy Joss Whedon (Dollhouse, Firefly, Angel, Buffy) fogja rendezni a The Avengers-t. Pont. Hagyok egy kis időt emészteni a hírt, mert talán egyike a legjobbaknak mostanában. Igazából az a durva ebben a hírben, hogy szinte semmit nem kellene ehhez hozzátenni. Az Avengers összefogja, illetve egy filmbe gyűjti a Marvel hősöket. Így Iron Man, Hulk, Captain America jelen lesz majd. És ezt Whedon fogja rendezni. A bemutató 2012-re várható, írják a forgatókönyvet, és lassan elkezdődik majd a forgatás.

whedon captain america avengers

A mai hír, ha már forgatókönyv, hogy Whedon nem csak rendezni, de írni az eseményeket. Ez szerintem egyáltalán nem meglepő. Az viszont már inkább, hogy a forgatás előtt álló Captain America forgatókönyvébe is belenéz majd. Rendben leszünk, igaz?

Ha már a Kapitány, akkor szintén a napokban röppent fel a hír, hogy a szerelmét is sikerült megtalálni. Mármint azt a színésznőt, akibe Captain America szerelmes lesz. A hölgy nem más, mint Hayley Atwell. Nem tartozik az ismert nevek közé, mostanában a The Prisoner-ben láthattuk, remélem megbirkózik a nagyobbnak ígérkező szereppel.

Amolyan költői kérdés Joss Whedon leigazolásával kapcsolatban: vajon megpróbálja Eliza Dushku-t és/vagy Summer Glau-t elhelyezni a filmben?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333142194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása