2010.04.27. 16:52 teddike

Ryan Reynolds nem túl kellemes helyzetben

Címkék: film 2010 buried

A cím ne tévesszen meg senkit, Scarlett nem hagyta ott barátunkat, viszont élve temették el, így elég nehezen fog indulni az új filmje azt hiszem. Szóval, a Buried teaser poszteréről beszélünk, ne ijedjen meg senki, ami valahogy így néz ki:

buried

Nagy sötétség, és az ott alul, a felirat felett, Ryan megkötözve. Na ki szalad, hogy megmentse? Októberbe jön majd a mozikba, addig látni fogunk még nem egy előzetest. A poszterre kattintva meg eljuthattok a film hivatalos oldalára is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr183142225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.04.27. 18:10:04

Eskuszom amikor eloszor hallottam az otletrol, azt hittem kivitelezhetetlen...ugy tudom egyedul jatsza 1 koporsoba majdnem a 90 percet...most fog kiderulni: mire is kepes Ryan Reynolds? Alig varom...(addig is csak ranezek es raz a hideg!)
süti beállítások módosítása