2010.05.04. 15:24 teddike

Kaját rendelt az NBC: Undercovers

Címkék: sorozat undercovers 2010 2011

Már korábban is lehetett olvasni, hogy J.J. Abrams új sorozatot készít. Azt is lehetett tudni, hogy az NBC kacérkodik a gondolattal, hogy be is rendeli. Aztán bombaként robbant, én láttam a füstöt legalábbis, hogy 13 részre már jönni is fog az Undercovers.

A sorozat amúgy Mr. & Mrs. Smith stílusra fog hajazni. J.J. írta és rendezte. Ősszel jön majd, illetve a két főszereplőről már itt is van egy kép:

undercovers

Az NBC elkezdte tehát berendelgetni a sorozatait, és lehet készülni a május végi upfronts-ra. Mennyi esélye van egyébként az újoncnak? Illetve mikorra raknátok be? Mármint melyik estére? Tudjátok olyan sorozatok vannak/voltak, hogy Heroes, Chuck, Trauma és sorolhatnám. Szóval, ti hova raknátok? Melyik estére, mivel párban, és főleg, mi ellen?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr723142254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attis 2010.05.04. 21:34:43

JJ miatt kötelező lesz. Mondjuk szerintem ez lesz az első sorozata, amit nem fognak második évadra berendelni, vagy folytatni, főleg a csatorna miatt. Hétfő este, Chuck után, vagy a harmadik órában a Chuck - Heroes kettős után.
süti beállítások módosítása