2010.07.06. 10:52 teddike

Jó lett az Inception (?)

Címkék: film 2010 inception

Ahogy azt várni lehetett, néhány szerencsés már megnézhette Nolan legújabb filmjét, és az a helyzet, hogy közülük mindenki imádta. Mondjuk, és bár tudom, hogy az élet nem így működik, de mert volna Nolan szar filmet csinálni. És folytathatnám, mert volna DiCaprio szar filmben szerepelni?! Kicsit komolyabb hangnemre kapcsolva, röviden annyi a lényeg, hogy az év (a nyár) legjobban várt filmje egyelőre erős hátszelet kap. Az kritikusok oda vannak érte, ami csak jót jelenthet. Természetesen még mindig meg kell próbáljunk a földön maradni, hiszen még innen is lehet hatalmas bukta, az elvárásokat még mindig nem merem szabadjára engedni, de biztató előjelek ezek:

inception

Most már csak azért kell szurkolnunk, hogy az előzetes vélemények a bevételekben is meg fognak látszani. Én örülnék neki mindenképpen. És továbbra is dédelgetem egyik nagy álmomat, hogy DiCaprio benne legyen a következő Batman moziban. Aki a konkrét rövid véleményeket olvasná a filmről, itt teheti meg. Angolosok előnyben, picit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr413142516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attis 2010.07.07. 12:15:42

Örülök, hogy az első hírek alapján jó a film. Mondjuk ez még nem sokat jelent, csalódhatok benne, de remélem nem fogok.
süti beállítások módosítása