2010.07.16. 15:32 teddike

Moziajánló: 28. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Régen ajánlottunk már mozit hétvégére, de itt az ideje, hogy ebbe a melegbe vagy a nagy hőség elől, vagy a hétvégén érkező viharok elől elmeneküljünk valahova. A magyar mozikba két új film is érkezik, de gondolom az eddigi nyári slágerek is bejátszanak majd:

Hazai bemutató (július 15):

  1. Kéjjel-nappal (Knight and Day): Tom Cruise és Cameron Diaz párosa írtja az ellent. Az előzetesek alapján jónak tűnt, a közönség ennek ellenére nem zabálta annyira. Egy esélyt azért mindenképpen megérdemel.
  2. Szellemíró (The Ghost Writer): Pozitív véleményeket olvashattunk eddig róla, ha lesz egy kis szabad idő, akkor Ewan McGregor és Pierce Brosnan párosa is kap egy lehetőséget.

Amerikai bemutató (július 16):

  1. Inception: Szinte fájt leírni, hogy nálunk egy hetet kell még várni rá. Az amerikai közönség már csodálhatja is Nolan és DiCaprio közös filmjét. 60 milliót álmodnak az első hétvégére, bízom benne, hogy összejön nekik.
  2. The Sorcerer's Apprentice: Már szerdától a mozikban Nic Cage boszorkányos filmje, amely minket is érdekelni fog, az előzetesek biztatóak.
  3. Standing Ovation: A két "nagy" mellett, több mint 600 moziban akár erre is beülhetnek, de fogalmam nincs, hogy mire egészen pontosan.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr413142541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.07.16. 20:43:16

Knight and Day, egy esély, mondjuk nem sok jót olvastam róla. Mi igaz abból egyébként, hogy a bevételektől függ az MI4?
süti beállítások módosítása