2010.07.29. 14:03 teddike

Comic Con: Ami kimaradt a The Avengers kapcsán

Címkék: film 2012 the avengers

Nagyon sokáig csak pletyka volt, aztán több helyről is megerősítették, de első hivatalos fellépése a Comic Con-on volt. Hogy kiről is beszélek? A The Avengers rendezőjéről, Joss Whedon-ról. Ha eddig nem lett volna tehát biztos, akkor most már 100%-os a hír, hogy az ő kezei közül fog kikerülni a film. Jogos a kérdés talán, hogy kedvenc színészei vajon feltűnnek e a nagy vásznon, vagy ne is reménykedjünk benne? - Ez a kérdés egyébként csak egy sorozat-rajongó fejéből pattanhatott ki, aki Joss nevét egyenlőnek tartja olykor Eliza Dushku-val vagy Summer Glau-val, de ne álmodozzunk/beszéljünk hülyeségeket.

A film bemutatója csak 2012-re várható, több színész is csatlakozott már a produkcióhoz, a héten mutattam is nektek egy képet, amin mindenki rajta volt. Az élesebb szeműek kiszúrhattak rajta két színészt, akikről eddig nem volt szó, ettől függetlenül megjelentek a képen. Egyikük Hawkeye lesz majd, és nem más, mint Jeremy Renner fogja alakítani, akit utoljára a The Hurt Locker szakértőjeként láthattunk. Valamint véget ért a hosszabb vita Hulk körül. Azt tudhattuk, hogy Edward Norton nem lesz ott, helyette viszont jött Mark Ruffalo.

renner ruffalo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr903142576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása