2010.07.29. 23:27 teddike

Van képünk hozzá: Transformers 3

Címkék: film 2011 transformers 3

Vannak dolgok, amikből biztosan következik, hogy bizony nagyon mocorog valami nyugaton. Igen, ott, nagyon messze tőlünk, ahol lassan rengeteg rendezvény mellett, a Transformers forgatása is egy külön program. Sokszor mondtam már, ismétlem, szívesen lennék most Chicago-ban, ahol bizony a dugók most attól is lehetnek, mert Michael Bay éppen robbantja a várost. Sőt, új szereplők is jelen vannak, emlékszik még valaki arra a hírre, hogy a Grey's Anatomy sztárja, igen McDreamy is bekerült a filmbe? Nos, annyira összejött neki, hogy rögön közös jelenetben is láthatjuk majd Shia-val, és kivételesen előbbi lesz majd felül:

transformers 3

Itt viszont még nem ér véget a móka, kattintsatok erre a linkre, amin még rengeteg videót és természetesen képet is nézhettek a forgatásról. Hát nem állat? Mire kész lesz a film, összevágjuk magunknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr923142578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása