2010.08.19. 00:12 teddike

Előzetes: Black Swan

Címkék: film 2010 black swan

Kezdjük a napot egy csodálatos Black Swan előzetessel, ami kicsit elborult, kicsit dark-os (nagyon kicsit), és Natali Portman a főszereplő benne. Igaz Mila Kunis is jelen van, de ez most kivételesen nem érdekel minket annyira. Az előzetes alapján egy elborult elmével fogunk találkozni, nem egy pink romantikus csoda lesz ez, a nevek alapján akár ezt is lehetett volna várni, de szerencsére nem:

A történethez egyébként még annyit, hogy Darren Aronofsky rendezte a filmet, akinek a The Wrestler, a Requiem for a Dream, és a The Fountain is köszönhető. A film sztorijának középpontjában egy élete szerepét megkapó balett táncos áll majd, aki agyilag megzuhan kicsit a lehetőségtől. Egy posztert is tudok mutatni nektek, ide kellene kattintani. A bemutató december 1-én lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr643142626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása