2010.09.08. 14:04 teddike

Nyári sorozat: RJ Berger

Címkék: sorozat the hard times of rj berger 2010 2011 rj berger hard kor

A 8. rész után, elmondaná nekem valaki, hogy miért is jutottam el eddig? Amilyen jól indult minden, amennyire szórakoztató volt az első rész, annyira lett ócska, hétköznapi, egyszerű a folytatás. Igaz a nyolcadik végén kaptunk megint valamit abból a gusztustalanságból, amiért szintén erős volt az eleje, de ezek csak kis adalékok, és nyomdokaiban sem hasonlít a sorozat az bemutatkozásra. A The Hard Times of RJ Berger egy szerencsétlen középiskolás fazonról szól, aki szerelmes a suli legjobb nőjébe, akinek a leglúzerebb haverja van, és akit a legrondább csaj akar megdugni. Ehhez ráadásul még az is társul, hogy lebetegszik a kosárcsapat egyik tagja, RJ-nek kell beugrania helyette, a mindent eldöntő dobáshoz hozzá kerül a labda, dobni készül, amikor lecsúszik a nadrágja, és mindenki meglátja a hatalmas szerszámát, amit emlegetnek azóta is. Jobban mondva, csak emlegetnének.

rj berger

A felütés tehát jól sikerült, lúzer bagázs, a másik oldalon jó csaj, gusztustalannak mondható poénok, szerencsétlenkedés és hatalmas fallosz. A folytatásban viszont az írók valahogy elmentek a hétköznapiság felé. Átlagos tini sorozat lett, melyben a csúf a szépségre vágyik, és minden pillanatban arra hajt, hogy ez össze is jöjjön neki, persze mindig elcseszi, vagy a lelkiismerete szól közbe. A szerencsétlenségét gátolandó, hogy kapott egy dögös szomszédot, aki legalább egyszer kiveri neki, de mint tudjuk minden jó pillanat csak pár másodpercig tart, így RJ is a pofájába kapja az életet. Még négy rész van hátra számomra az évadból, ami egyébként már véget ért. Ráadásul nálunk is bemutatkozott a sorozat RJ Berger - Hard kor címmel. Így talán majd többen megtudják, hogy miről is beszélek most.

Berger-t nem nagyon tudom elrakni egyik sarokba sem, nem illeszkedik az átlag sorozatok közé. Nem egyszerű tini sorozat, mert ahhoz jönnek a gusztustalanabb poénok, az animált jelenetek. Nem is tartozik egyértelműen ehhez az oldalhoz sem, mert ott van a dráma, a szerelem, a boldogtalanság állandósága. Nem annyira káromkodós, nem vetkőzős, szóval elmegy a semmilyen irányába. És bár szeretném imádni a sorozatot, de ahhoz az a könnyedség kellene, amit az elején bemutattak. Pontok tekintetében nálam ez így 5/10. A maradék négy rész persze még sokat változtathat a dolgokon, valamint a második évadnak is adhatunk egy esélyt, az MTV bekérte a folytatást, így jövőre is találkozunk majd RJ Berger-rel és a többiekkel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663142686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovács pista 2010.12.19. 16:56:58

Szerintem jó ötlet lenne a második évad mert nagyon jó ez a sorozat!! Én több részt csinálnék belőle nem csak 12-t. Sőt én még úgy csinálnám meg hogy RJ összejön Jennyvel és hogy egyszer kétszer összeverekedik Rj Maxel de úgy hogy adok kapok legyen és az egész évadban rj jennyvel legyen ja és lilly ne halljon meg! Aztán jöhet a harmadik évad is!:)
süti beállítások módosítása