2010.09.08. 14:04 teddike

Nyári sorozat: RJ Berger

Címkék: sorozat the hard times of rj berger 2010 2011 rj berger hard kor

A 8. rész után, elmondaná nekem valaki, hogy miért is jutottam el eddig? Amilyen jól indult minden, amennyire szórakoztató volt az első rész, annyira lett ócska, hétköznapi, egyszerű a folytatás. Igaz a nyolcadik végén kaptunk megint valamit abból a gusztustalanságból, amiért szintén erős volt az eleje, de ezek csak kis adalékok, és nyomdokaiban sem hasonlít a sorozat a bemutatkozásra. A The Hard Times of RJ Berger egy szerencsétlen középiskolás fazonról szól, aki szerelmes a suli legjobb nőjébe, akinek a leglúzerebb haverja van, és akit a legrondább csaj akar megdugni. Ehhez ráadásul még az is társul, hogy lebetegszik a kosárcsapat egyik tagja, RJ-nek kell beugrania helyette, a mindent eldöntő dobáshoz hozzá kerül a labda, dobni készül, amikor lecsúszik a nadrágja, és mindenki meglátja a hatalmas szerszámát, amit emlegetnek azóta is. Jobban mondva, csak emlegetnének.

rj berger

A felütés tehát jól sikerült, lúzer bagázs, a másik oldalon jó csaj, gusztustalannak mondható poénok, szerencsétlenkedés és hatalmas fallosz. A folytatásban viszont az írók valahogy elmentek a hétköznapiság felé. Átlagos tini sorozat lett, melyben a csúf a szépségre vágyik, és minden pillanatban arra hajt, hogy ez össze is jöjjön neki, persze mindig elcseszi, vagy a lelkiismerete szól közbe. A szerencsétlenségét gátolandó, hogy kapott egy dögös szomszédot, aki legalább egyszer kiveri neki, de mint tudjuk minden jó pillanat csak pár másodpercig tart, így RJ is a pofájába kapja az életet. Még négy rész van hátra számomra az évadból, ami egyébként már véget ért. Ráadásul nálunk is bemutatkozott a sorozat RJ Berger - Hard kor címmel. Így talán majd többen megtudják, hogy miről is beszélek most.

Berger-t nem nagyon tudom elrakni egyik sarokba sem, nem illeszkedik az átlag sorozatok közé. Nem egyszerű tini sorozat, mert ahhoz jönnek a gusztustalanabb poénok, az animált jelenetek. Nem is tartozik egyértelműen ehhez az oldalhoz sem, mert ott van a dráma, a szerelem, a boldogtalanság állandósága. Nem annyira káromkodós, nem vetkőzős, szóval elmegy a semmilyen irányába. És bár szeretném imádni a sorozatot, de ahhoz az a könnyedség kellene, amit az elején bemutattak. Pontok tekintetében nálam ez így 5/10. A maradék négy rész persze még sokat változtathat a dolgokon, valamint a második évadnak is adhatunk egy esélyt, az MTV bekérte a folytatást, így jövőre is találkozunk majd RJ Berger-rel és a többiekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr23142687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása