2010.09.25. 01:23 teddike

Indul az évad (2010/11) - Péntek

Címkék: sorozat 2010 2011

Nincs vége még a mókának, nem szabad még pihenni. Pénteken is nem egy visszatérőt kapunk, amik mellé ráadásul még újoncok is érkeznek. Egészen dicséretes több csatorna részéről is, hogy próbálkozik a péntek este meghódításával. Reméljük nem fogjuk rögtön elveszíteni az újoncokat. A visszatérők közül a második évadot kezdi meg itt a Smallville, valójában pedig már a 10-nél tart. És most visszakapta korábbi partnerét. Jön a SuperNatural is:

friday new season

Tudom, kicsi, de kattintásra nagyobb lesz. És akkor látni fogjátok, hogy a második órában, a SupNat kap egy új Good Guys részt, jön az újonc Boody of Proof, és a CSI: NY is ide került át. A harmadik órában nyit a Blue Bloods és itt folytatódik az Outlaw is. Mindenképpen egy érdekesebb péntek este elé nézünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853142765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása