2010.10.25. 18:30 teddike

A CBS összes újonca teljes évados berendelést kapott

Címkék: sorozat mike and molly shit my dad says defenders blue bloods hawaii five 0 2010 2011

Azt gondolom, a címben leírtam minden fontos információt. Most már csak pontosítani kell kicsit a képet. Az újoncok "itt vannak jobb oldalt", a második blokkban, így ott lehet esetleg olvasgatni a pilot epizódról, ami pedig a berendelést illeti: hétfőn a harmadik órában hétről hétre jól teljesítő Hawaii Five-0 teljes évados berendelést kapott, ami 22 részt jelent (back nine - 13+9). Szintén hétfőn, Hawaii előtt kerül adásba az újonc szitkom is, Mike & Molly, ami teljes évados berendelése mellé (13+9) egy plusz két részes rendelést is kapott, így Mike és Molly 24 alkalommal kopogtat majd nálunk ebben az évadban.

hawaii five 0

Szerdán a harmadik órában a Defenders berendelése nem volt teljesen egyértelmű (lehet csak nekem), de a csatorna bízik a sorozatban, és miután egy hete még emelkedett is a nézettség, így szintén teljes évadot kértek a sorozatból. De ez ebben esetben nem a már korábban is említett "back nine", persze a kapukat nyitva hagyták, de egyelőre hivatalosan csak 6 plusz részről szól a rendelés, így az évad 19 részes lehet. Ami miatt a kaput nyitva hagyta a csatorna, ezek mellé kért még 3 forgatókönyvet is, így ha úgy alakul, a midseaseon során kérhetnek még részeket is akár. Hasonló a helyzet a csütörtöki szitkommal is, ami a The Big Bang Theory felvezetésnek köszönhetően nagyon jól érzi magát csütörtökön. A Shit My Dad Says azt az utat járja egyelőre, mint a Defenders (13+6 rész plusz 3 forgatókönyv).

A Blue Bloods berendelése teljesen egyértelmű volt. Pénteken nagyon jó nézettséget hoz, igaz a sorozatot nézők átlag életkora 60 felett van, 18-49 között csak 2,0 alatti eredményre futja, de így is, a naphoz képest, az egyik legjobb, igaz a felvezetésnek sokat köszönhet (CSI: NY). Bár külön nem mondtam, itt is "back nine"-ról beszélhetünk, tehát az első évad 22 részes lesz.

Külön bejegyzést nem érdemel, itt jegyezném meg, de talán könnyen kitalálja az, aki mostanában olvasgatott CBS rendelésekkel kapcsolatban bejegyzéseket, és a korábban leírt sorok is sokat segíthetnek. A csatorna bízik a hétfői szitkom blokkban, így korábban ugye megemelte a HIMYM rendelést két résszel, ehhez most jött a Mike & Molly plusz kettő, így ezek után nem kérdés, hogy a Rules of Engagement is beáll ebbe a sorba. A Two and a Half Men kapcsán még várnunk kell hasonló lépésre, mint ahogy a TBBT is 22 részes évadot fut a jelenlegi helyzet szerint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr313142890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása