2010.10.26. 16:45 teddike

Az ABC is döntött, három teljes évad

Címkék: sorozat no ordinary family my generation detroit 187 the whole truth better with you brothers sisters

Nem nagyon kaszáltak idén a csatornák, túl sok kapta meg a teljes évados berendelést, pedig sem a minőség, sem a nézettség nem adott erre okot. Az ABC is ezt az utat választotta, a korábban írt bejegyzésekből kiderült, hogy csak a The Whole Truth és a My Generation rajongói sírhattak. A többiek maradnak teljes évadra.

better with youA No Ordinary Family és a Better With You a hagyományosnak mondható, "back nine" rendelést kapta, tehát a 13 mellé, még 9 résszel toldották meg az első évadokat. A Detroit 1-8-7 pedig 5 részes toldást kapott, így az első évad itt 18 részes lesz. Nézettség szempontjából mindegyik sorozatot folyamatosan veszített a kezdéshez képest. A Better With You beállni látszik, és beilleszkedett a szerdai szitkomok közé. A No Ordinary Family még mindig esésben, de úgy látszik még így is elég a csatornának. A leggyengébben a Detroit 1-8-7 teljesít, kedden, a harmadik órában utolsó helyen tanyázik demóban (1,7), de ez is elég volt a folytatásra.

A visszatérő sorozatok közül a Brothers & Sisters évada változott. Az ötödik évad várhatóan 22 részes lesz, 18 helyett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953142897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atyesz 2010.10.26. 18:29:17

A better berendelésének nagyon örülök, főleg joanna miatt.
süti beállítások módosítása