2010.11.10. 00:30 teddike

Már a negyedik Tron: Legacy videó

Címkék: film 2010 tron legacy

Alapvetően nincs azzal semmi baj, ha egy filmről jönnek új anyagok, csak olykor felteszi magának az ember a kérdést, hogy mi értelme van? Gondolok itt arra, hogy pár héttel a bemutató előtt szerintem felesleges egy két perces videót, ráadásul új jelenetekkel kirakni - de én nem vagyok a marketing csapat tagja, pénzt sem kapok, hogy okoskodjak, így megelégszem ezzel a videóval:

Ismétlésképpen jöjjön pár adat a filmmel kapcsolatban: december 16-án lesz a bemutatója, természetesen 3D-ben és IMAX-ben is vetíteni fogják. A szereplők: Jeff Bridges, Michael Sheen, Olivia Wilde, Garrett Hedlund, Serinda Swan, Bruce Boxleitner, John Hurt, Beau Garrett. Amire még a végén felhívnám a figyelmeteket, nem tudom láttátok e az "első" részt? 1982-ben jelent meg, és a mostani előzetesben feltűnik a posztere, amihez hasonlót a folytatáshoz is kaptunk. Ezt keressétek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443142959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása