2010.12.16. 22:55 teddike

Ismerős arcok az Irishman fedélzetén

Címkék: film 2012 al pacino robert de niro the irishman

Korábban már hallani lehetett a készülő "The Irishman" fedélzetére érkező színészekről. Most már tényként közölhetjük a főszereplők neveit, ráadásul nem rossz csapatot hoztak össze, és akkor szerintem finoman fogalmaztam. Martin Scorsese rendezésében érkezik majd Frank ‘The Irishman’ Sheeran életét bemutató film, amiben a főszereplőt Robert De Niro alakítja majd. Mellé érkezik még Al Pacino és Joe Pesci is. A forgatókönyvet Steve Zaillian írja majd, az I Heard You Paint Houses című könyv alapján.

the irishman

Nem rossz csapat, és alapvetően akár nagyon sokat is lehetne várni ettől a filmtől, de cseppet félek. Oké, ismét egy produkcióban láthatjuk két régi kedvencünket, és akkor itt álljunk is meg, reméljük a legjobbakat. Életünk egyik legjobb filmjét is kaphatjuk akár, a nevek alapján, papíron, erre minden esély meg is van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93143055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása