2010.12.17. 22:56 teddike

Előzetes: On Stranger Tides

Címkék: film 2011 pirates of the caribbean on stranger tid

A karibi kalózok nem nagyon tudnak pihenni, 2011-ben érkezik a negyedik rész, ami több szempontból is rendhagyó lesz. Először is, a korábban megismert szereplők közül nem tér vissza mindenki. Keira Knightley és Orlando Bloom nevét ne is keressétek, viszont érkezik Penelope Cruz és Ian McShane. A történetről meg inkább meséljen az előzetes, sok minden kiderül belőle, pedig ez még csak az első hosszabb videó:

A bemutatót 2011 május 20-ra tervezik, az amerikai nézőknek, mi kicsit szerencsésebbek leszünk, egy nappal korábban, már 19-én jegyet válthatunk rá. Jack Sparrow története szerintem sokakat érdekel, és a karakter iránti szeretet van akkora, hogy a negyedik résszel is hatalmas sikereket érjenek el. Vagy tévednék? Az előzetes alapján egy teljesen új filmmel találkozhattunk, amiben vannak "valahonnan" már ismert karakterek és helyszínek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703143061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peti 2010.12.22. 07:37:21

Nagyon komoly előzetes, az első három film is tetszett, szerintem erre is elsők között fogok elmenni.
süti beállítások módosítása