2010.12.18. 01:15 teddike

Jon Favreau nem rendez több Iron Man-t

Címkék: film 2012 jon favreau iron man 3

A hír legfontosabb részét a címben olvashattátok. Jon Favreau a Cowboys & Aliens után nem a harmadik Iron Man forgatását készíti elő, lemondott a rendezői székről, helyette inkább a Magic Kingdom munkálatait kezdi el.

Két oldalról is megközelíthetjük ezt a döntést. Egyrészt Jon a harmadik filmre valószínűleg több pénzt szeretett volna kérni, amit nem kaphatott meg, és ezért döntött úgy, hogy nem folytatja a történet rendezését. Vagy, és szeretném azt gondolni, hogy ténylegesen ez áll a dolgok hátterében, kiégett kicsit az Iron Man kapcsán. Amig meg is tudnék érteni, így nem is biztos, hogy baj, ha egy új rendező veszi kezébe a film folytatását.

jon favreau

Favreau egyébként sem tűnik úgy, hogy nem tudná, mit csinál. Nyáron érkezik a mozikba a Cowboys & Aliens, amit mostanában fejeztek be. Ráadásul a Magic Kingdom egy teljesen új feladat lenne számára, ami iránt sokkal jobban elkötelezné magát. Bár a bulvár, és a nagyobb hírérték kedvéért szinte biztos vagyok abban, hogy az anyagi oldalát fogják meg nagyon sokan. Én szeretném azt gondolni/hinni, hogy ez egy nagyon jó és megfontolt lépés, annak ellenére, hogy mindkét Iron Man filmet nagyon szerettem, de biztos vagyok abban is, ha esetleg a harmadik rész szarul sikerülne, Jon nevét kezdeném el visítani, de ne szaladjunk ennyire előre.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763143063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peti 2010.12.22. 07:37:55

Nem sajnálom a dolgot, szerintem kiégett, a második film már nem volt annyira jó, remélem egy új rendező felrázza kicsit a folytatást.
süti beállítások módosítása