2011.01.08. 13:07 teddike

Előzetes: Gods of the Arena

Címkék: sorozat 2010 2011 spartacus gods of the arena

Ha azt gondoltuk volna, hogy kihagyjuk életünkből a Spartacus előzményeit, akkor nagyot tévedtünk. Ha azt gondoltuk, hogy nem fogunk semmi olyat látni, ami rávenne minket arra, hogy nézzük a hat részes újoncot, akkor (is) hatalmasat tévedtünk. (Folytatom) Ha azt gondoltuk, hogy nem lesz legalább egy olyan előzetes, ami biztosan levesz majd a lábunkról, akkor, ismétlem magam, hatalmasat tévedtünk. Mondhatnám azt is, hogy engem olyan pillanatban kapott el ez a videó, de tévednék, mert ez a 1,5 perc nagyon erős, és teljes biztonsággal állíthatom azt is, hogy nagyon jó dolgunk lesz január 22-én!

Mondjátok nyugodtan, ha tévedtem, de szerintem sokunknak tetszik ez az előzetes, és ami fontosabb, nagyon sokan leszünk majd a premier után, hogy átadjuk magunkat az élvezeteknek. Mert mi másra számíthatnánk? Vér, por, lengő here, és mellek minden mennyiségben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr53143087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása