2011.01.13. 21:58 teddike

Moziajánló: 2. Hét

Címkék: film 2011 moziajanlo

Mentek a héten moziba? És mire? Nem valami nagy a hazai kínálat. Az új, premier filmekre gondolok most. Egy, csak egy legény van a gáton, és az sem kapott valami jó kritikákat eddig. Nézzétek csak:

Hazai bemutató (január 13):

  1. Zöld Darázs (The Green Hornet): Nem Lámpás, csak Darázs. Seth Rogen főszereplésével akció, vígjáték és ami még elfér, természetesen 3D-ben is.

Amerikai bemutató (január 14):

  1. The Dilemma: Ron Howard rendezésében, Vince Vaughn és Kevin James főszereplésével, egy egészen jónak ígérkező vígjáték.
  2. The Green Hornet: Jé, világpremierrel egy időben mutatják be nálunk is. Most örülünk, ugye?

Nem a legerősebb hét, ahogy arra az elején is utaltam, viszont lehet pótolni a korábbi elmaradásokat. A magyar bevételeket elnézve, nagyon sokan nem mentetek el a Scott Pilgrim bemutatójára. Ennyire sokan láttátok vajon otthon, vagy ennyire nem érdekel senkit a film? Jó, oké, tudom, nagyon sokat kellett várni, de akkor is fura, hogy ennyire kevesen vettek rá jegyet. Annál többen viszont Anne Hathaway melleire.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr693143099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása