2011.01.29. 13:24 teddike

Az év híre (?) - Sorkin menni HBO!

Címkék: sorozat hbo aaron sorkin 2011 2012

aaron sorkinA napokban/hetekben már több helyen is lehetett olvasni arról, hogy Aaron Sorkin visszatér a kisebb képernyőre, és újra sorozaton fog dolgozni. A The West Wing hatalmas sikerei után, mostanában a The Social Network kapcsán emlegetett Sorkin az HBO-val egyezett meg, és kapott egy pilot-berendelést. A hír kezelhető mindenképpen az év hírének is, igaz még csak január van, de nagyon örömteli dolog, hogy visszatér a sorozatok világába, ráadásul az HBO-ra.

A The Social Network első öt percének, és a jelenleg is folyamatosan bővülő sikereknek/szobrocskáknak is köszönhetően, egyáltalán nem meglepő, hogy a Golden Globe győzelem, BAFTA és Oscar jelölés után, megkapta ezt a berendelést is. Nem mondom, hogy a készülő sorozat történetével nem érdemes foglalkozni, vagy azzal, hogy kikkel fog együtt dolgozni, vagy kik lesznek majd a sorozat szereplői - ezek is fontos információk - de egyelőre csak annyit látok az egészből, hogy Aaron Sorkin = kötelező nézni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403143128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2011.01.29. 15:10:27

egyetértek, Sorkint kötelező nézni, mert ő még egy banális dolgot is izgalmasan tud leírni, nagyon drukkolók neki az Oscaron:))
süti beállítások módosítása