2011.02.05. 18:09 teddike

Buknak az újoncok (NBC)

Címkék: sorozat chase the cape 2010 2011

Nem számoltunk be mindegyik újonc sorsáról eddig, de ezt szépen lassan pótolni fogjuk. Az viszont biztos, hogy az idei újoncok jövője, a legtöbb esetben megpecsételődni látszik. Ráadásul a midseason-ra behozott új szériák is elég nagy bajban vannak. Különösen igaz ez az NBC esetében, ahol a szeptemberben bemutatott sorozatok közül, most a Chase-t vették ki egyik hétről a másikra a programból. Igaz ez teljesen érthető, hiszen a 1,2 demóban nem egy életbiztosítás. A jövőben, a maradék, leforgatott részeket biztosan leadja valamikor a csatorna, de második évadra, ahogy eddig, ezek után se számítsunk.

Van még egy rossz hírünk, a The Cape, pár hete bemutatott újonc sem fogja lefutni az eredetileg betervezett részeit. Visszavett a csatorna a rendelésből, így Summer Glau nem lesz sokáig idén sem a képernyőn.

the cape

Ha ugrunk kicsit vissza időben, és megnézzük az NBC upfronts listáját, akkor a Chase, Undercovers, Love Bites, Outlaw, The Cape, Perfect Couples sorsa már most eldőlni látszik vagy már el is dőlt, ráadásul a Love Bites még be sem mutatkozott, és nem biztos, hogy valamikor be is fog. A nagy veszteség, illetve a hype miatt a legjobban várt sorozat bukása az továbbra is a The Event mellett áll. Ami ugyan február végén március elején visszatér, de nagy csoda kellene, hogy jövőre is láthassuk. Valamint vannak még a nagyobb kérdőjelek. Az Outsourced sorsa később fog eldőlni, mint ahogy a mostanában bemutatkozott Harry's Law-ról sem lehet biztosat mondani. És akkor a még be nem mutatott Friends with Benefits-ről ne is beszéljünk.

Bár nem szeretnék még nagy következtetéseket levonni, de amit korábban is sokszor emlegettünk, most is leírható: az NBC-nek nem jött az idei újonc felhozatala!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633143133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása