2011.03.19. 17:57 teddike

Az első teljes Game of Thrones előzetes

Címkék: sorozat game of thrones 2010 2011

Már csak egy hónapot kell várni, és hivatalosan is visszatér a képernyőre a tél, legalábbis az HBO ezt próbálja sugallni. Ami a kezdeti lelkesedést illeti, hatalmas fordulattal élve, csak tovább növekedett a sorozattal kapcsolatban. Az elmúlt egy hónapban az HBO hatalmas sebességbe kapcsolt, és rengeteg posztert, valamint videót mutatott be az április 17-én kezdődő újoncról. Én most "csak" a teljes előzetest mutatom meg nektek, ami március elején került fel, és ami tökéletesen megmutatja, hogy miért is várjuk ennyire ezt a sorozatot:

A távoli premierről csak annyit, hogy elvileg április 3-án is lesz egy bemutató, valamint már lehet olvasni véleményeket a kezdésről, hiszen a szerencsésebbek már látták a pilot részt. Ha nem akartok most mindent felkutatni pár soros véleményekért, akkor elégedjetek meg azzal, hogy szinte csak jó véleményeket lehet olvasni, hatalmas a lelkesedés és a hype a kezdéssel kapcsolatban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523143186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddp27 2011.03.20. 11:46:12

Nagyon várom már! Mikor lesz már április 18?
süti beállítások módosítása