2011.03.19. 21:18 teddike

Skins - Az 5. évad egyik legjobbja

Címkék: sorozat skins 2010 2011

Tegnap este sikerült végre felhoznom magam az ötödik évaddal, megnéztem az összes részt, fináléval együtt természetesen, lesz is majd a hétvégén írás róla, de előtte, megosztanék veletek egy videót. Nem árulok el már most sem nagy titkot, ha azt mondom, hogy hangulatilag a második rész (Rich) vitte a prímet az idei évadban. És azzal sem mondok gondolom újat azoknak, akik látták a részeket, hogy a koncertes jelenet egyértelműen a legjobbak közt van. Na de persze, a videó főleg azoknak készült, akik nem találkoztak még az idei évaddal, amit ajánlani tudom mindenkinek, kezdjétek el nézni, mert kaptunk újra valamit az első két évad hangulatából.

Ebben a videóban szerintem benne van sok minden abból, ami miatt imádom a Skins-t, egyszerűen tökéletesen el lett találva. És lehet, hogy a teljes átéléshez kellene a rész ismerete, de ennek eldöntését meghagyom nektek, nézzétek meg az ötödik évad második részét, mert egyértelműen szuper lett. (Ja, és várjátok meg a videó második felét is.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr163143187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddp27 2011.03.20. 11:43:39

Nagyon jó videó, és tényleg, hangulatos is! Láttam a részt, szóval így tudom értékelni ezt a két percet, de szerintem annak aki nem látta még, elég nehéz lesz a 1,5 perces zúzda!
süti beállítások módosítása