2011.03.24. 22:41 teddike

Ma mindenki Jerry O'Connell rajongó lett!

Címkék: sorozat axn jerry oconnell defenders jog aszok

Ha a napokban figyelemmel követték az AXN hivatalos oldalát, akkor tudhattatok arról, hogy a csatorna meghívta Jerry O'Connell-t Budapestre. Azt is tudom, hogy sokatoknak most a Sliders ugrik be, de ne felejtsétek el, hogy idén került bemutatásra, szeptemberben, a CBS csatornán a Defenders, melynek ő az egyik főszereplője, és amiben Jim Belushi oldalán, ügyvédet alakít. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nálunk elsőként, az amerikai premier után hat héttel az AXN mutatta be először az újonc sorozatot, aminek szintén csak örülnünk kell, hiszen a korábbi évekhez képest, mostanában már sokkal hamarabb eljutnak hozzánk is a hype-olt, nagy amerikai címek. Természetesen ennek az üzleti kapcsolatnak köszönhetően, visszatérve ezzel Jerry O'Connel érkezésére, találkozhattunk ma vele, és emiatt lehet közöttünk pár napig.

jerry o'connell

Egy kisebb kitérő után, foglalkozzunk a ma délutánnal, ami egy közel két órás sajtótájékoztatót foglal magába, amin az AXN által meghívott vendégek vehettek részt. Az elején, 15 percben hallhattunk egy rövid bevezetőt, elmondták amit már mi is tudtunk, hogy miért is vagyunk ott, majd az AXN tavaszi és nyári terveiről/bemutatóiról volt szó, illetve pár mondatban azt is megtudhattuk, hogy annak idején, miért esett a csatorna választása a Defenders című sorozatra. Ezek után jött egy rövid Jog/Ászok előzetes, és ennek a végén futott be közénk Jerry O'Connell is. Egy elegáns, a Defenders-ben megismert karakterére emlékeztető, de teljesen egyszerű és barátságos személy ült le elénk, és első mondataival sikerült feloldani a hangulatot, és megkedveltetni magát mindenkivel.

Talán kicsit klisés megoldásnak tűnhet, de azt hiszem ismét nagyon jól működő megoldás volt - ahol vendég vagy, mondjál pár szót, jelen esetben magyarul, és biztos szeretni fognak - nem egyszer láttuk már, és most is nagyon jól működött. A "szia", "köszönöm", "Borsodi" és "Ászok" voltak az első szavak, amiket sikerült megtanulnia, és innentől kezdve, 45 percen keresztül szinte csak ő mesélt az életéről, melyben mi, magyarok is hatalmas szerepet játszottunk. Hosszan ecsetelte, hogy még tanulmányai alatt megismerte két honfitársunkat, akiknek sokat köszönhet, valamint első barátnője is magyar származású volt. Ha ez nem volt elég ahhoz, hogy büszkék legyünk magunkra, akkor még elhangzott többször az is, hogy mennyire vágyott már Budapestre, és az is, hogy pár héttel ezelőtt nálunk járt színésztársa is arra buzdította, hogy jöjjön, mert nagyon szép a város.

jerry o'connell

Természetesen elhangzott nagyon sok sztori az életéről, forgatásokról, előkerült a Sliders is, valamint a felesége és a lányai is előtérbe kerültek olykor-olykor. Simán lehetne ezekről még hosszan írni, és valószínűleg meg is teszem majd, de sokkal fontosabbnak érzem azt megjegyezni, hogy hatalmas élvezet volt hallgatni a történeteket. Látszott rajta, hogy élvezi a munkáját, szereti a családját, és tényleg jól érzi magát nálunk, nem csak munkának tekinti azt, hogy ott kell üljön és beszélnie kell magáról. Ha rajta múlt volna, talán még órákat ültünk volna abban a teremben, és hallgattuk volna, de mint sok mindennek, ennek a délutánnak is volt egy menetrendje, amihez a szervezők próbálták tartani magukat, igaz így is egy sokkal hosszabb tájékoztatót engedélyeztek, hiszen még a sajtó képviselői is kérdezhettek Jerry-től.

A Jog/Ászok-hoz visszatérve, rögtön az első újságírói kérdés a második évadra vonatkozott, lesz vagy nem lesz? Jerry erre természetesen nem tudott egyértelmű választ adni, ők nagyon szeretnék ha lenne folytatás, de csak májusban fog kiderülni, hogy mi lesz a sorozat sorsa. A Sliders-ről is volt pár kérdés, valamint a testvére és tanulmányai is előkerültek, amikre teljesen őszintén, olykor nagyon viccesen reagált!

Nagyon bízom egyébként abban, hogy az az optimizmus, jó hangulat, ami Jerry-ről (-ből) áradt, mindenki kicsit sajátjának is érezte, és hozzám hasonlóan úgy távozott erről a tájékoztatóról, hogy egy végtelenül kedves és jó fej színészt ismerhetett meg, aki a végén még pár fotóra össze állt a jelenlévőkkel. Azt gondolom, és talán ezzel az egy mondattal össze is lehetne foglalni a ma délutánt, hogy egy nagyon kellemes és jó élménnyel gazdagabban térhettem haza, valamint egy nagyon jó színészt/embert ismerhettem meg, és természetesen az AXN-nek is hatalmas köszönet azért, hogy lehetővé tette ezt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653143192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2011.03.26. 11:29:17

Biztos nagyon jó lehetett, most irigyellek kicsit!

Ismeretlen_37501 2011.03.26. 17:09:59

Köszi, nagyon örülök annak, hogy ott lehetettem, jó kis móka volt.
süti beállítások módosítása